Overnatning


I forbindelse med DEMC9 er det muligt, at booke hotel igennem registreringssiden. Værelserne er booket fra d. 13-15. oktober 2021. Ønskes der ekstra dage, kan det bestille hos Mette på reg@meetingplanners.dk
Grundet højsæson i København anbefaler vi, at du booker dit hotel, når du tilmelder dig konferencen.

Clarion Copenhagen Airport****
4-stjernet hotel
Lækre rummelige værelser med moderne, skandinavisk indretning med vinduer fra gulv til loft.
Med kun to minutters gang til knudepunktet Terminal 3 sparer du meget tid ved at bo her. Få pulsen op i hotellets træningslokale, der er åbent døgnet rundt. Ni'mat Spa tilbyder opvarmet saltvandspool, aromadampbad og seks behandlingsrum. Adgang til spaen er gratis i forbindelse med en booket behandling og koster DKK 95 pr. person pr. gang uden behandling. For dig, der hellere vil træne udendørs, findes der gode løberuter lige udenfor døren. Hvorfor ikke løbe en tur på stranden langs Øresund?
Hotel ved Københavns lufthavn | Clarion Hotel Copenhagen Airport
UDSOLG - Standard værelse per nat inkl. morgenmad: DKK 1235
Superior enkeltværelse inkl. morgenmad: DKK 1435
Tillæg for dobbeltværelse: DKK 200


Comfort Hotel Copenhagen Airport***
3-stjernet hotel i samme bygning som konferencestedet
Nyt, lækkert hotel åbnet i efteråret 2020. Fra hotellet er det nemt at komme til alle lufthavnens terminaler. Der er kun fem minutters gang gennem et overdækket område, så du kan komme til lufthavnen iført sommersandaler uanset vejret. Fra lufthavnen er der kun 12 minutter til det centrale København med metroen.
Barception, hvad er det? Det er helt enkelt: bar + reception. Ved hotellets Barception kan du tjekke ind og ud, købe mad eller tage en drink. Du finder altid frisk og hjemmelavet mad i Comfort Deli såsom salater, sandwiches, frugt og snacks. Det præcise udvalg varierer fra dag til dag og baseres på årstidernes råvarer. Barception og Comfort Deli er døgnåbne og du finder dem i stueetagen, velkommen!
Som hotelgæst på Comfort Hotel Copenhagen Airport har du adgang til fitnessrum døgnet rundt. Du finder også strygerum på hver etage.

Comfort Hotel Copenhagen Airport
Standard værelse per nat inkl. morgenmad: DKK 1025
Tillæg for dobbeltværelse: DKK 200

Find vej

Comfort Hotel & Congress Copenhagen Airport.

Ellehammersvej 18. 2770 Kastrup LufthavnDanmark

Registrering

Læs mere her

Hoteller

I forbindelse med DEMC9 er det muligt, at booke hotel igennem registreringsformularen. Læs mere her om konference hotellerne

Læs mere her

Abstract

Læs mere her

 


 

 

 

 

Nyheder

Tilmeld nyhedsbrev
Følg DEMC på:
 
 

Organisationerne

Kontakt os