Kunde

Danish Rose Society

Antal

620 rosarians

World Rose Convention var “bare” magisk…. Der var rosenduft i luften, og rosenblade var strøet ud over scenen. Her taler vi ikke om et bryllup – men du skal forestille dig et billede af mere end 600 rose-entusiaster samlet, i Tivoli Kongres Center, for at dele deres passion, viden og erfaring omkring en helt bestemt slags blomst – rosen.
En anderledes og interessant faktor var, at denne konference bestod af deltagere, som ikke deltog pga. deres akademiske baggrund, som vi ellers har erfaring med. De var alle med forskellig baggrund, som havde rosen som deres fælles passion, hvad enten det var at elske den, sælge den, dyrke den eller fremme den. Planlægningen krævede derfor et ”ekstra øje” på detaljerne, ekstra fleksibilitet og fokus på hver enkel deltager. Udover de atypiske taler og foredrag, bød konferencen også på mange dagture rundt i Skandinavien, hvor deltagerne blev præsenteret for tusindvis af roser i al deres pragt. Hver tur krævede særskilt planlægning fra kaffe og kage, der skulle serveres i private haver til konkurrencer på Københavns Rådhus.
Vejret var i den grad med os. Solen skinnede fra en skyfri himmel, som gjorde, at rosen var det eneste, vi skulle koncentrere os om. Det var en udsøgt og fantastisk fornøjelse at mærke lidenskaben og entusiasmen som disse rosenelskere udviste. Denne kombination er præcis hvorfor, vi elsker at være del af konferencer. I lang tid efter konferencen, blev vi mindet om, hvor fantastisk det var, når vi gik forbi roser i en blomsterhandel eller i naturen.

Single Project