Kunde

Lund University Sweden
Frank Lipnizki, Prof. Department of Chemical Engineering

Antal

160 deltagere

I mere end 25 år har ‘Engineering with Membranes' afholdt en serie af vellykkede konferencer for membran-forskere”, som interesserer sig i alle aspekter af membran-videnskab. Så tænker I måske ”og hvad går det så ud på” – lige som vi gjorde. Det gør vi måske nok stadig, men det ændrer ikke ved, at vi mødte en gruppe af charmende, engagerede forskere. Vores fantastiske kunde Frank Lipnizki, en ualmindelig dygtig forsker inden for området, viser sig også at være fantastisk til at organisere konferencer. I samarbejdet fandt vi det perfekte venue, tilrettelagde et fantastisk program, sponsorater og måder at ”networke” på.
Lokationen, hvor vi afholdte denne konference, var helt perfekt. EWM indlogerede alle forskere på Hotel Skansen i Båstad, Sverige, som ligger ved den svenske kyst. Dette fantastisk designede hotel, som var beliggende på en rå og uspoleret strand, synes at passe perfekt til vores forskere. I løbet af de tre dage konferencen varede, hilste vi på 160 forskere fra 31 lande, fordelt over 5 kontinenter, som alle aktivt deltog i et hektisk program, der inkluderede networking om aftenen. Den sparsomme fritid, som deltagerne havde, blev desuden brugt på at gå i sauna og/eller tage en dukkert i det friske svenske havvand.
Det har været en unik oplevelse for os at være med til at arrangere en konference, hvor alle deltagere boede sammen i tre dage/nætter, hvor der var lagt op til et hektisk program på så vidunderligt et sted. Det føltes som at ro en robåd, i stille vand, med vinden i ryggen på en solrig dag. Vi håber, at kunne være med til at arrangere flere af sådanne arrangementer, med deltagere som disse der bare spredte god karma.

Read testimonial from Prof. Frank Lipnizki
EWM