Kunde

Copenhagen University Hospital.
Frederik Banch Clausen, DMSc, PhD, Clinical Immunology

www.cfDNA2019.eu

Dato

23-24 mai 2019

Antal

250 deltager

cfDNA-konferencen er som TMPs helt egen “Game of Thrones”. Vores team startede samarbejdet med Dr. Frederik Banch Clausen helt tilbage i 2013, hvor vi hjalp med at planlægge det første cfDNA-møde. Lige siden har denne tilbagevendende konference været at finde i vores kalender hvert andet år. I 2019 fandt ”sæson 4” sted i Moltkes Palæ, deres favorit venue, som igen lagde lokaler til en vellykket konference. Vi bød velkommen til mange gengangere, mange nye ansigter samt vores begejstrede udstillere og sponsorer, som fyldte godt op i de imponerende lokaler i Moltkes Palæ.
Æf, som vi kalder vores kære Frederik, er en fantastisk og elsket kunde. Han startede denne serie af konferencer ud fra en vision og idéer, og det har vist sig at blive en international kendt konference inden for hans felt. Frederiks ønske er at konferencen bibeholder dens intimitet, særpræg og deling af stærk akademisk viden – 3 elementer som umiddelbart ikke lige passer sammen. Vi får det til at ske hver gang ved at afholde konferencen i Moltkes Palæ, som byder på nogle helt unikke rammer, hvor deltagerne nyder godt af Frederiks særegne konference blandt prægtige lysekroner og tapet fra det 18. århundrede.
cfDNA synes som en enorm konference, men er i sin enkelhed ganske simpel. Dette selvom konferencen byder på abstracts, akademiske plenarmøder, deling af banebrydende viden, deltagere med professionel baggrund, sponsorer og udstillere samt sociale arrangementer. Dog har konferencen også en masse elementer, som et stort møde ikke altid har – det har en enorm positiv energi, nysgerrighed og langvarige venskaber. Frederik indeholder alle disse skønne kvaliteter. Vores samarbejde med ham, har udløst stor ros og støtte fra både sponsorer og deltagere.
Den 5. cfDNA-konference er desværre udskudt grundet COVID-19, Kære Æf, vi ser så meget frem til at afholde jeres konference igen i 2022!

Read testimonial from Dr. Frederik Banch Clausen
Single Project